Product2

ProtectAir Medische Schoenenspray - 100ml

ProtectAir Medische Schoenenspray – 100ml is een medische schoenenspray die de behandeling van kalknagels en zwemmerseczeem ondersteunt. Verwijdert geur definitief uit schoenen.

Hoe werkt het:

Warmte en zweet vormen in uw schoenen de perfecte broedplaats. Gemiddeld bevatten schoenen meer dan 400.000 bacteriën en schimmels. Door uw schoenen te behandelen met de ProtectAir 10 Day Fresh Spray, worden uw schoenen hygiënisch schoon en beschermt u tegen de bron van kalknagelinfecties (schimmels) en nare geurtjes (bacteriën).

ProtectAir

ProtectAir is een nieuwe kalknagelbehandeling. Bewezen effectief zijn de producten van ProtectAir die zorgen voor de behandeling van jouw kalknagels. Door het gebruik van ProtectAir voorkom je herinfectie van de kalknagels, verkort je de behandeltijd van de geïnfecteerde kalknagel en bevorder je het herstel van de nagels. Vele voordelen in één product dus! Al 2 jaar lang mag Protectair zich de meest gebruikte kalknagelbehandeling van Nederland noemen. Online is het ook de bestverkochte behandeling van Nederland. Dit komt omdat 86 procent een succesvol kalknagelherstel zien. En dit resultaat wordt al behaald binnen de eerste 4 weken. Een ander voordeel van is dat het 60 procent voordeliger is ten opzichte van reguliere behandelingen. Goede kwaliteit hoeft niet altijd duur te zijn.

Eigenschappen

  • Voorkomt herinfectie door schimmels en bacteriën in uw eigen schoenen
  • Ondersteunt de behandeling van kalknagels en zwemmerseczeem
  • Verwijdert en voorkomt geur in schoenen en sportartikelen
  • Werkt tot wel 10 dagen met 1 behandeling
  • Beschermt uw schoenen tot wel 10 dagen met 1 behandeling
  • Gepatenteerde formule CE-Medisch klasse 1