Gegarandeerd veilig betalen

Bij kalknagelbehandelen ben je gegarandeerd van een veilig bestelproces. We begrijpen dat veiligheid het meest belangrijke aspect is bij online bestellingen en geven je dan ook graag deze gemoedsrust. We hebben dan ook een aantal beveiligingsmaatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de betalingen van onze beste producten tegen kalknagels gegarandeerd veilig zijn.

  1. SSL-encryptie: we maken gebruik van SSL-encryptie om ervoor te zorgen dat jouw gegevens veilig worden uitgewisseld. Dit ontstaat doordat deze gegevens dankzij de SSL-encryptie volledig versleuteld zijn. Al jouw persoonlijke informatie en betaalgegevens blijven dus veilig tijdens het betalingsproces. Bovendien herken je deze veilige verbinding aan de hand van het slotje vóór de URL in de adresbalk.
  2. Betaalgegevens worden niét opgeslagen. Een andere maatregel die we nemen om jou van een gegarandeerd veilig betaalproces te voorzien is dat we via onze servers geen betaalgegevens opslaan. Zodra jouw bestelling is geplaatst, worden alle kaartgegevens direct verwijderd, om maximale veiligheid te waarborgen.
  3. Fraudepreventie: we blijven voortdurend alert op verdachte activiteiten en nemen hier dan ook proactieve maatregelen voor om fraude te voorkomen. Zo worden transacties regelmatig gecontroleerd, om ervoor te zorgen dat er geen onveilige toegang is tot jouw betaalgegevens.
  4. Klantenservice: mochten er toch problemen ontstaan tijdens het bestelproces of heb je andere vragen over de veiligheid van bestellingen, dan staat onze klantenservice voor je klaar om jouw zorgen weg te nemen.

Ons streven is om iedereen een veilige winkelervaring te bieden, zodat jij met vertrouwen onze beste producten tegen kalknagels kunt afnemen op onze website. Jouw tevredenheid, is onze prioriteit!

Om ervoor te zorgen dat jouw betalingservaring zo veilig mogelijk is, delen we graan een aantal eenvoudige richtlijnen. Deze kan je volgen om de online veiligheid nóg meer te waarborgen tijdens het online bestellen:

  1. Sterke wachtwoorden: we raden het aan om sterke, unieke wachtwoorden te gebruiken voor onlineaccounts. Vermijd dus te allen tijde het gebruik van té eenvoudige wachtwoorden.
  2. Apparaten up-to-date houden: zorg ervoor dat alle apparaten, zoals jouw laptop, smartphone en tablet altijd met de nieuwste beveiligingsupdates worden bijgewerkt. Dit is een gemakkelijke manier om toestellen tegen bedreigingen als malware te beschermen.
  3. Beveiligingsinstellingen controleren: neem de tijd om beveiligingsinstellingen van browsers en apparaten te controleren. Deze staan namelijk niet altijd op ieders voorkeuren ingesteld. Zo kun je de optie voor het automatisch invullen van wachtwoorden uitschakelen. Een andere aanpak is om cookies enkel toe te staan van vertrouwde websites.
  4. Wees alert op phishing-pogingen: wees voorzichtig met het openen van verdachte e-mails, telefoontjes of berichten. We zullen bij Kalknagelbehandelen nooit om gevoelige informatie vragen, middels ongevraagde communicatiekanalen. Twijfel je over de echtheid van een bericht? Neem dan direct contact op met onze klantenservice om onze officiële contactgegevens te verifiëren.

Door onze veiligheidsmaatregelen én het volgen van deze eenvoudige richtlijnen, wordt de veiligheid van het onlinebestelproces versterkt. Bij andere zorgen of vragen over de veiligheid van betalingen, kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice. We staan altijd klaar om jouw zorgen weg te nemen!