ProtectAir

Het is natuurlijk vervelend als je last hebt van kalknagels. ProtectAir kan je hierbij gelukkig helpen. Kalknagels komen vaker voor dan je misschien in eerste instantie denkt. Kalknagels zijn vaak niet schadelijk voor je gezondheid. Toch brengen ze veel ongemakken met zich mee. Er zijn gelukkig verschillende producten van ProtectAir die je kunt gebruiken om je kalknagels te behandelen.

Waarom ProtectAir?

Wanneer je kalknagels hebt wil je er natuurlijk zo snel mogelijk vanaf. ProtectAir is een nieuwe, maar effectieve, kalknagel behandeling. ProtectAir beschermt nagels en schoenen tegen schimmelinfecties. Kalknagels zijn in essentie een schimmelinfectie. Hierdoor zijn kalknagels erg besmettelijk. Het is daarom belangrijk om er niet te lang mee rond te lopen en ze zo snel mogelijk te behandelen. Bij een schimmelinfectie op de teennagels is er meer kans op besmettingen dan bij een infectie aan de vingernagels. Behandel je het dus niet op tijd dan kan de schimmelinfectie zich verspreiden. ProtectAir voorkomt herinfectie, verkort de behandeltijd en bevordert het herstel van de nagels. het is daarom niet voor niets online de bestverkochte behandeling van Nederland.

ProtectAir werkt

Kalknagels ontstaan door een schimmelinfectie op de teennagels. Deze schimmelinfectie geneest nooit vanzelf. Ook zijn de schimmelinfecties heel erg besmettelijk. Dit maakt het extra lastig om kalknagels te behandelen. De schimmels van de kalknagels verspreiden zich heel snel en kunnen zich zelfs in je schoen nestelen. Dit kan zorgen voor een herinfectie wanneer je met een gezonde voet weer in dezelfde schoen gaat. Met een complete kalknagel Startset + Medische Schoenenspray zorgt u ervoor dat de kalknagel zo snel mogelijk weggaat. Samen met de meegeleverde medische schoenenspray voorkom je deze herinfectie in de schoen. 86 procent van onze gebruikers zien zichtbaar resultaat binnen 1 week en ervaren nagelherstel binnen 4 weken. Doordat ProtectAir werkt zijn onze producten al 2 jaar lang de bestverkochte kalknagel behandeling van Nederland.

Tevreden gebruikers van ProtectAir

ProtectAir is al 2 jaar lang de meest gebruikte kalknagelbehandeling van Nederland. Dit komt omdat 86 procent een succesvol kalknagelherstel zien. En dit resultaat wordt al behaald binnen de eerste 4 weken. Een ander voordeel van is dat het 60 procent voordeliger is ten opzichte van reguliere behandelingen. Goede kwaliteit hoeft niet altijd duur te zijn. Buiten dat het de schimmel van de kalknagel weghaalt, zorgt het ook voor de bestrijding tegen herinfectie. De medische schoenenspray zorgt voor een bescherming tegen herinfectie in de schoenen voor 10 dagen. Het is daarom niet voor niks dat ProtectAir al vele positieve ervaringen heeft van gebruikers.
schimmelnagel behandelen met daktarin