Werken bij Kalknagelbehandelen

Ben jij nieuwsgierig geworden naar de gezondheid van (kalk)nagels en de mensen achter Kalknagelbehandelen? Lees dan gauw verder. Werken bij Kalknagelbehandelen is flexibel én leerzaam. Er is geen sprake van complexe management situaties of een negen-tot-vijf-mentaliteit. Ons doel is om dagelijks de website en onze service te verbeteren. We streven ernaar om elke dag meer te groeien en meer mensen te voorzien van oplossingsgerichte informatie. Meer handen maken lichter werk en meer tevreden bezoekers en klanten. Dus, waar wacht je nog op? Neem contact met ons op en laten we snel de mogelijkheden bespreken!

Samen groeien met Kalknagelbehandelen

Bij Kalknagelbehandelen staat de tevredenheid van onze lezers en klanten te allen tijde voorop. Dagelijks zetten onze experts zich in om hen tevreden te stellen. We blinken erin uit om onze bezoekers te helpen met hun kalknagelproblemen. Door het verzetten van dit werk bereiken we nummer 1 posities en streven we ernaar om deze te blijven behalen. Wil jij dus meer te weten komen over de gezondheid van (kalk) nagels en wil je ons helpen groeien? Bekijk dan onze openstaande vacatures op deze pagina.

Onze bedrijfscultuur

Bij Kalknagelbehandelen staan samenwerken, respect en continue groei centraal. Dagelijks streven we naar een omgeving waarin we elkaar aanmoedigen om onze talenten verder te ontwikkelen. We waarderen ieders diversiteit en streven ernaar om een omgeving te stimuleren waarin iedereen zich gewaardeerd voelt.

Vacatures

We zijn momenteel op zoek naar toegewijde professionals die onze expertise kunnen aanvullen als kalknagel expert of administratief medewerker. Zie jij jezelf terug in een van deze rollen? Neem dan gauw contact met ons op! Wellicht zien we jou binnenkort in onze wachtkamer.

Kalknagel expert

Om onze huidige kalknagel expert te helpen in het voorzien van de beste oplossende informatie tegen kalknagels zijn wij op zoek naar een kalknagel expert. Bij voorkeur heb je ervaring als medisch pedicure en ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van tests en het ontwikkelen van behandelmethoden.

Vereisten

 • Afgeronde opleiding tot medisch pedicure
 • Minimaal 2 jaar ervaring als medisch pedicure
 • Sterke communicatievaardigheden

Administratief medewerker

Als administratief medewerker bij Kalknagelbehandelen ben je verantwoordelijk voor het beheren en onderhouden van alle administratieve processen. Denk aan het inplannen van content en andere online administratieve vaardigheden.

Vereisten

 • Eerdere ervaring in online administratie
 • Kennis van administratieve processen
 • Ervaring met medische termen is een pré

Dit vragen wij van jou

We hechten bij Kalknagelbehandelen veel waarde aan het aannemen van toegewijde medewerkers die onze missie en waarden delen. We hebben dan ook een aantal vereisten die we hanteren tijdens de sollicitatieprocedure:

 • Relevante ervaring en opleiding: we vereisen doorgaans een opleiding in het vakgebied van nagelgezondheid of minimaal ervaring hierin. Denk aan eerdere ervaringen als medische pedicure of het weten uit te voeren van administratieve procedures. Ervaring in een vergelijkbare functie is bespreekbaar, afhankelijk van de vacature.
 • Professionele vaardigheden: we zijn op zoek naar kandidaten die ons team weten te versterken met sterke professionele vaardigheden. Zo verwachten wij uitstekende communicatieve vaardigheden, uitstekend geschrift in de Nederlandse taal en affiniteit met het creëren van creatieve content.
 • Teamplayer: samen verzetten we bergen bij Kalknagelbehandelen, het is dan ook van belang dat je goed weet te werken in een teamomgeving. Een positieve werksfeer zal ons immers helpen elkaar als team te ondersteunen én onze bezoekers optimaal te helpen.
 • Klantgerichtheid: aangezien onze focus ligt op het helpen van mensen op het gebied van zorg en gezondheid voor kalknagels, is een klantgerichte benadering een harde eis. We verwachten van al onze teamleden om een klantgerichte mindset te hebben zodat de bezoekers op een professionele manier worden voorzien van medische informatie. Zo kunnen zij op een effectieve manier van hun kalknagels afkomen.
 • Flexibiliteit: werken bij Kalknagelbehandelen kan enorm afwisselend zijn. We waarderen daarom de flexibiliteit die medewerkers aan ons kunnen bieden. Met veranderende taken en omstandigheden stellen we het op prijs als men zich hier gemakkelijk op kan aanpassen.

We kijken ernaar uit om jouw sollicitatie te ontvangen en zijn benieuwd hoe jouw passie zal bijdragen aan ons team bij Kalknagelbehandelen. Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière? Neem deze kans dan met beide handen aan om mensen te helpen met kalknagelproblemen. Laat ons weten waarom jij dé perfecte aanvulling bent op ons team. We horen graag van je!