Onycosolve tegen kalknagel

Onycosolve
Djibril Kampu
28 juli 2022

Onycosolve bestrijdt voetschimmel en zwemmerseczeem op een effectieve manier. Deze antischimmelspray voor voeten en nagels bestrijdt daarentegen niet alleen de schimmel, maar bevordert ook de gezondheid van de huid en nagels! De nieuwe formule van Onycosolve zorgt ervoor dat voetschimmel op een effectieve manier wordt behandeld. Ben jij benieuwd naar Onycosolve ervaringen van eerdere gebruikers? Lees dan snel verder!

Hoe werkt Onycosolve?

Wil jij zo snel mogelijk van voetschimmel af? Dan is Onycosolve de perfecte oplossing. De ingrediënten van Onycosolve zorgen ervoor dat voetschimmel op een effectieve manier wordt behandeld. Het middel bevat extracten van kruiden en planten die al jaren terug zijn te vinden in de farmaceutische industrie. Deze natuurlijke ingrediënten worden gebruikt om te ontsmetten, ontstekingen te remmen en zorgen voor een verfrissend effect.

Onycosolve verhelpt niet alleen de kleine voetkwalen, zoals overmatig zweten, jeuk en zwakke nagels. Het zal ook beschermen tegen andere infecties zoals voetschimmel. Het product dringt diep door in de huid en zorgt van binnenuit dat jouw voeten zich weer zullen herstellen. De voetklachten zullen verdwenen zijn en jouw voeten zullen voortaan beschermd zijn tegen nieuwe infecties.

Wanneer gebruik je Onycosolve?

Onycosolve kent vele voordelen voor de gezondheid van jouw voeten en nagels. Het middel is te gebruiken bij:

 • Abnormale zweetvoeten: Zweetvoeten kunnen voor verschillende aandoeningen zorgen. Voorbeelden hiervan zijn: voetschimmel, schimmelnagels of een nare voetengeur.
 • Jeukende voeten: Je hoeft jezelf niet altijd zorgen te maken wanneer je last hebt van jeukende voeten. Toch kan dit duiden op een onderliggende huidaandoening of zelfs een dieperliggende inwendige aandoening. De werkende ingrediënten in Onycosolve zorgen dat de kern van de jeuk wordt bestreden.
 • Zwakke nagels: Teennagels kunnen, net als de huid, verzwakken wanneer ze droog zijn. Dit kan voorkomen wanneer de nagels veelvuldig worden blootgesteld aan vocht. Onycosolve trekt in de teennagels en zorgt dat jouw nagels van binnenuit gehydrateerd raken.
 • Nare geurtjes: Een slechte voetgeur is een veelvoorkomend probleem. De nare geur ontstaat door bacteriën of extreme zweetvoeten. Onycosolve bestrijdt zweetvoeten en bacteriën. Zo wordt voorkomen dat jouw voeten een vervelende geur krijgen.
Onycosolve

Hoe gebruik je Onycosolve?

Wanneer je last hebt van eerder genoemde voet- of nagel kwalen, is Onycosolve de oplossing voor jou! Het product is eenvoudig aan te brengen op voeten of teennagels. Maar hoe gebruik je het product nou precies?

 • Allereerst begin je met het wassen van je voeten voordat je Onycosolve gaat gebruiken. Droog je voeten vervolgens goed af.
 • Wanneer je voeten afgedroogd zijn, kun je de spray aanbrengen op de teennagels of voeten. Breng de spray aan op een afstand van 10 tot 15 centimeter.
 • Voor je je sokken weer aantrekt, dien je het product enige tijd in te laten trekken.
 • Onycosolve werkt het beste wanneer je de spray twee keer per dag, voor een maand lang aanbrengt.
 • Mocht je last hebben van jeukende handen of zwakke nagels, dan kun je het product ook gebruiken voor je handen en je handnagels.

Helpt Onycosolve tegen kalknagels?

Onycosolve bestrijdt jouw voetschimmel en zwemmerseczeem op een effectieve manier. Echter kun je kalknagels niet behandelen met Onycosolve. Voor kalknagels zijn er een aantal middelen te verkrijgen deze zijn bedoeld om kalknagels te bestrijden. Wij vertellen je hieronder welke middelen je kunt gebruiken tegen kalknagels.

Medicatie slikken

Om de kalknagels te bestrijden kun je medicatie innemen. Echter slaat de medicatie niet bij iedereen aan. In ongeveer 75% van de gevallen wordt de kalknagel met succes bestreden. Wanneer de medicatie niet helpt, zijn er nog een aantal alternatieven.

Kalknagels behandelen met azijn

Een andere mogelijke oplossing voor kalknagels is azijn. Azijn is enorm zuur, iets waar schimmels niet tegen kunnen. Azijn bestaat namelijk voor 4 tot 15% uit azijnzuur. Dit zou betekenen dat azijn tegen kalknagels kan werken. Aangezien deze methode niet voor iedereen effectief is, hebben wij een middel dat het beste werkt tegen kalknagels.

Volledige behandeling met NailSonic

Het beste alternatief om van jouw kalknagels af te komen is een volledige behandeling van NailSonic. Dit apparaat behandelt kalknagels op een effectieve manier. Met een score van 4,8/5 weet je dat gebruikers tevreden zijn!. NailSonic zorgt ervoor dat jouw nagels weer volledig zullen herstellen binnen 1 week. Om te voorkomen dat kalknagels terug zullen keren dien je de volgende stappen te doorlopen:

 • Gebruik het 7 dagen achter elkaar
 • Gebruik het apparaat 7 minuten per geïnfecteerde nagel
 • De 470nm blauwe laser en 910nm onzichtbare lasertechnologie hun magie laten doen op jouw schimmelnagel
Bestel hier het beste product tegen kalknagels!

Onycosolve spray, waar is het te koop?

Het middel Onycosolve is op verschillende plaatsen te verkrijgen. Heb jij last van voetschimmel of zwemmerseczeem, dan kun je het middel eenvoudig online bestellen.

Onycosolve bestellen kan via de website van Onycosolve zelf of  Amazon. Het is dan ook enkel online te bestellen. Onycosolve kopen bij bijvoorbeeld de Kruidvat is dus niet mogelijk.Om erachter te komen of Onycosolve daadwerkelijk doet wat het beloofd, zijn wij op zoek gegaan naar Onycosolve ervaringen van gebruikers. Op deze manier krijg je een goed beeld van de werking van de spray. Is het product de moeite waard? Lees snel verder voor Onycosolve ervaringen van gebruikers. Is men te spreken over Onycosolve of niet?

Danielle
Werkt voor milde tot half matige schimmel. Ik had lichtelijk last van voetschimmel. De voetschimmel was verdwenen na het gebruik van de spray.

Maria
Ik geloofde niet dat er iets was dat mijn teennagelschimmel kon genezen die ik al 20 jaar had. Maar na 9 dagen behandeling met de makkelijk te gebruiken spray is mijn schimmel weg.

Uit deze Onycosolve ervaringen van gebruikers blijkt dat het werkt wanneer je last hebt van milde tot matige schimmels. De voetschimmel is dus goed te bestrijden met het middel wanneer jij pas last hebt van schimmelnagels.

Alternatieven voor Onycosolve

De spray kent vele alternatieven. Wanneer je last hebt van voetschimmel of kalknagels heb je genoeg keuze uit verschillende middelen. Zowel in de drogisterij als op het internet zijn genoeg oplossingen te vinden voor voetschimmel of kalknagels.

Je kunt naar de Kruidvat of Etos gaan voor een goed alternatief. Het goedje bij Etos kopen is namelijk niet mogelijk. Het product is dus relatief moeilijk te verkrijgen. Bij Etos zijn wel andere merken te vinden, zoals bijvoorbeeld Lucovitaal. Lucovitaal is ook verkrijgbaar via Bol.com. Deze middelen tegen kalknagels en voetschimmel zijn dan ook een stuk makkelijker te verkrijgen. NailSonic daarentegen kan je kopen via het product onder aan deze pagina.

Onycosolve of NailSonic?

Zowel Onycosolve als NailSonic zorgen ervoor dat schimmels worden behandeld. Daarnaast zijn jouw voeten voortaan een stuk beter beschermd tegen mogelijke infecties. Om helemaal zeker te zijn dat kalknagels niet meer terugkeren, is het verstandig om je voeten goed schoon te houden. Het is mogelijk dat bacteriën en schimmels in jouw schoenen blijven zitten. Hierdoor bestaat de kans dat kalknagels mogelijk terugkeren. De juiste sokken, zoals die van Skafit, beschermen jouw voeten tegen nieuwe infecties. Ben je op zoek naar een razendsnelle behandeling? Dan moet je NailSonic hebben.

NailSonic™
NailSonic™
(9148 reviews)
Sanne F.

"Ik was altijd onzeker over mijn nagels, maar dit product heeft dat compleet verandert! Het is echt makkelijk te gebruiken en snel en effectief. Ik loop nu vol zelfvertrouwen op m'n slippers over het strand!"

Geen nagelschimmel meer in slechts 7 dagen!
Toon vol vertrouwen overal je nagels
Geniet van blijvende resultaten
Geen resultaat? Je geld terug!
Houdt gezonde nagels en huid intact
Bestel nu!
Skafit Casual zilversokken
Skafit Casual zilversokken
Comfortabel dankzij de beste materialen
Anti-bacteriële werking tegen voetschimmel, eczeem en zweetgeur
Koele voeten in de zomer, warme voeten in de winter
Ideaal voor men met de aandoening van Raynaud
Bekijk de prijs bij bol.com