Oefenhand voor nagels

oefenhand voor nagels
Thijs van Dijk
11 april 2022

 Bij goed verzorgde handen, horen goed verzorgde nagels. Een mooie kleur nagellak brengt al iets extra’s. Maar er kan zoveel meer! Een fijne manicure zorgt ervoor dat jouw handen en nagels in topvorm komen. Dit kan natuurlijk bij een professionele manicure. Je kunt echter ook zelf je manicure skills oefenen. De makkelijkste manier daarvoor is gebruik te maken van een oefenhand voor nagels.

Oneindig oefenen met een oefenhand

Deze oefenhand voor beginners en gevorderden is overal bruikbaar. Ideaal om te oefenen met het zetten van kunstnagels, zoals acryl nagels en gelnagels. De oefenhand is van professionele kwaliteit, zeer sterk & flexibel en is makkelijk te gebruiken. Doordat de hand in elke houding te buigen is die jij wilt, is je manicure skills oefenen nog nooit zo makkelijk geweest! Het aanbrengen van nagellak kan zo goed beoefend worden, ook voor nagellak die speciaal gemaakt is voor kalknagels!

Nail art

Een steeds belangrijker onderdeel in de manicurewereld is nail art. Ofwel kunst op je nagels. Van eenvoudig minimalistisch, tot bombastische kunstwerkjes met parels en veertjes.
Met deze oefenhand is het perfect mogelijk te oefenen met nagellakken en het creëren van nail-art. Door te werken met sjablonen leer je hoe je air brush nagels kunt aanbrengt.

Pluspunten van deze topkwaliteit oefenhand

1. Zeer sterk en flexibel frame. Duurzame kwaliteit.
2. Inclusief 400 nageltips, in verschillende stijlen: creëer je eigen look!
3. Uitgebreid totaalpakket, zodat je elk onderdeel kunt oefenen.
4. Professionele kwaliteit, om jarenlang gebruik van te maken.

Oefenhand voor nagels