Daktarin kalknagel nagellak review

kalknagels behandelen
Djibril Kampu
24 januari 2024

Last van kalknagels? Dan kun je verschillende middelen gebruiken, waaronder Daktarin kalknagel nagellak. Voor de Daktarin nagellak review ben je hier op de juiste plek. We kunnen namelijk vertellen dat het volgens reviews blijkt dat het een bewezen werking heeft tegen schimmels. Het product weet de kalk dus effectief aan te pakken waarvan het resultaat binnen 2 tot 3 weken te zien is. Bovendien heeft het product een goede prijs-kwaliteitverhouding. Het kost je voor 30 ml slechts €19,40 om binnen een aantal weken van jouw kalknagels af te komen. De Daktarin nagellak is niet bedoeld voor degenen die zo snel mogelijk resultaat willen. Volgens de reviews vereist het enig geduld. Als Je dient het dagelijks twee keer aan te brengen óp en rondom de nagels. Na dit gebruik ben je er binnen een aantal weken helemaal van af!  Ook als je op zoek bent naar sneller resultaat, ben je hier op de juiste plek. We kunnen je namelijk een uitstekend alternatief aanbieden.  

Belangrijkste om te weten:

 • Daktarin nagellak heeft een bewezen werking tegen kalknagels met miconazolnitraat als actieve stof. Het werkt preventief tegen kalknagels én nieuwe infecties.
 • De effecten zijn naar aanleiding van de Daktarin nagellak reviews na 2 tot 3 weken zichtbaar.
 • Daktarin nagellak heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding.
 • De nagellak dient voor het meest effectieve resultaat twee keer per dag worden aangebracht op en rondom de nagels.
 • Het product is ideaal om toekomstige kalknagel-infecties te voorkomen en behandelt specifiek de gebieden met schimmel.
 • Het nadeel blijkt te zijn dat men verminderde resultaten kan zien bij té lang gebruik van het product.
 • Het beste alternatief voor de Daktarin nagellak is de NailSonic tegen kalknagels.

Hoe wordt Daktarin Nagellak beoordeeld?

Daktarin wordt over het algemeen als gebruiksvriendelijk ervaren volgens de reviews. Gebruikers melden dat het aanbrengen van de zalf of nagellak eenvoudig is en dat het geen ingewikkelde procedure vereist. Daarnaast wordt de gebruiksaanwijzing als duidelijk beschouwd, waardoor het gemakkelijk is om het product correct te gebruiken. Wel wordt er aangegeven dat het lang duurt voordat het product werkt. Hieronder hebben wij drie voorbeeld reviews uitgelicht.

Daktarin Nagellak
Klinisch bewezen werking tegen kalknagels met miconazolnitraat
Effectieve resultaten na 2 tot 3 weken
Goede prijs-kwaliteit verhouding
Bekijk de prijs bij bol.com

Review Petra ⭐⭐⭐⭐⭐

‘Daktarin helpt bij mij goed! Ik heb eerst tegen mijn kalknagels een kalknagel-olie gebruikt van een ander merk, maar dat mocht niet baten. Toen ik Daktarin nagellak tegenkwam, zag ik eindelijk resultaat. Ik moet zeggen dat het lang duurt, maar inmiddels durf ik wel weer mijn slippers te dragen. Na tijden ermee te worstelen heb ik weer een normale groteteennagel. Je lakt de nagels 2 keer per dag in combinatie met vijlen en een azijn voetenbad. Het kost geduld, maar dan heb je wel wat!’

Review Patrick ⭐⭐⭐⭐⭐

'Uitermate tevreden met dit middel.heb hiervoor het nodige op aanraden van de pedicure gebruikt, maar zonder resultaat. Belangrijk is echter dat je consequent bent in het aanbrengen. Ik breng eerst nagellak remover met aceton aan op de nagels en daarna de Daktarin. Als je er consequent in blijft en geduld blijft hebben is het resultaat het helemaal waard!'

Review Vera ⭐⭐⭐⭐⭐

'Ik gebruik het nu 3 weken. Het product is prima als je het elke ochtend/avond na het wassen op de juiste manier gebruikt, de kleurstof verwijdert met nagellakremover voordat je het opnieuw aanbrengt en de poeder en/of crème aanbrengt. Ik raad het product aan omdat ik een kleine verbetering zie (niet visueel, maar wel qua geur)'

Onze review voor Daktarin Nagellak

Daktarin Nagellak is een hulpmiddel dat in theorie alle eigenschappen heeft om snel en effectief van je kalknagels af te komen, in praktijk blijkt dit echter anders in elkaar te steken. Zo duurt het heel lang voordat je resultaat gaat zien en geven een hele hoop gebruikers aan zelfs nooit resultaat te zien. Komt dit door een verkeerde vorm van gebruik? Dat valt niet met zekerheid te zeggen, wel is bekend dat miconazolnitraat moeilijk door een nagel heen kan dringen. Dit kan dan ook een van de hoofdoorzaken zijn waarom er geen werking lijkt te zijn na het gebruik van dit middel. Om dit te testen hebben wij het zelf geprobeerd en ook hieruit blijkt dat er wisselende resultaten zijn, maar het bovenal erg lang kan duren. Desalniettemin blijft het een goed middel dat je kan helpen om van kalknagels af te komen, maar we raden je wel te blijven kijken naar aanvullende behandelingen zoals een voetenbad met azijn. Blijf je toch liever bij Daktarin? Lees dan hier onze Daktarin crème review! Werkt het? Ja. Waarom? Om daar achter te komen moet je op de link klikken!

De voordelen van Daktarin nagellak

 • Bevat miconazolnitraat, een stof met een bewezen effect tegen onychomycose
 • Richt zich precies op de plek waar de schimmel zich vestigt
 • Is veel onderzoek naar gedaan en heeft een bewezen effectiviteit
 • Brengt een preventieve laag aan tegen toekomstige schimmelinfecties

De nadelen van Daktarin nagellak

 • Verminderde effectiviteit op langdurig gebruik
 • Kan een droge mond veroorzaken
 • In zeer uitzonderlijke gevallen kan de stof je afweersysteem aanpassen
 • Kan zorgen voor een huiduitslag
 • Werkt niet voor iedereen

Het beste alternatief

Voor degenen die niet voldoen aan het vereiste geduld van dit product, hebben we een enorm goed alternatief. Dit beste alternatief voor de Daktarin nagellak is namelijk de NailSonic laser. Veel geduld heb je niet nodig, want het belooft je nagels binnen 1 week te genezen. Het hangt dus helemaal af van je persoonlijke voorkeur of je geduld kan hebben of dat je een laser-thuisbehandeling uitprobeert. Wij hebben het in ieder geval uitgeprobeerd en zijn enorm tevreden met deze nieuwe technologie! Het is handig, gemakkelijk, klinisch bewezen én biedt binnen 1 week resultaat.

NailSonic™
(9148 reviews)
Sanne F.

"Ik was altijd onzeker over mijn nagels, maar dit product heeft dat compleet verandert! Het is echt makkelijk te gebruiken en snel en effectief. Ik loop nu vol zelfvertrouwen op m'n slippers over het strand!"

Geen nagelschimmel meer in slechts 7 dagen!
Toon vol vertrouwen overal je nagels
Geniet van blijvende resultaten
Geen resultaat? Je geld terug!
Houdt gezonde nagels en huid intact
Bestel nu!

Daktarin nagellak voor kalknagels: gebruiksaanwijzing

Het krijgen van kalknagels gaat snel, maar ervan afkomen is een langdurig proces. Om effectief resultaat met deze behandeling te behalen, is het essentieel dat je veel geduld hebt. Daktarin Nagellak omschrijft zichzelf als een goede oplossing voor kalknagels, maar het vereist wel toewijding. Zo wordt er op de verpakking gezegd dat je 1 á 2 keer per dag de nagellak dient aan te brengen. Bovendien moet je je nagels kort houden, zodat het middel beter zijn werk kan blijven doen. Het middel zelf dien je op en rondom de nagels aan te brengen, inclusief plekken achter de nagels.

Klinisch bewezen tegen schimmels

Daktarin nagellak is gemaakt van miconazolnitraat, een stof die een bewezen werking heeft tegen onychomycose, ook wel bekend als de bacterie die schimmelnagels en kalknagels veroorzaakt. Miconazolnitraat werkt overigens ook preventief, ofwel na een behandeling zorgen zij ervoor dat de kans op een nieuwe kalknagel flink afneemt. Hierdoor krijgt de nagel weer kans en ruimte om schimmel - en infectievrij terug te groeien en daarmee het geïnfecteerde deel van de nagel vervangt. Wanneer men dit middel op de juiste manier gebruikt, zal het ervoor zorgen dat een kalknagel volledig verdwijnt en ook niet meer terugkomt. Hoe je deze behandeling dient aan te pakken? Daar hebben we het over in de volgende alinea.

Een stappenplan

Daktarin nagellak aanbrengen is niet heel moeilijk en dat heeft mede te maken met de gebruiksvriendelijkheid. Zo is er bijvoorbeeld een prettige handleiding bij het product inbegrepen. Hieronder geven we kort aan hoe je dit hulpmiddel tegen kalknagels gebruikt:

 1. Zorg ervoor dat je nagels kort zijn. Zo kan de miconazolnitraat, de stof die de bacteriën bestrijdt, goed zijn werk doen.
 2. Breng tweemaal per dag een laagje van de Daktarin Tinctuur aan op de aangepaste nagel of het deel ervan
 3. Laat na de behandeling dit goed drogen (NIET DEPPEN MET EEN HANDDOEK)
 4. Na het behandelen, en nadat de Daktarin Tinctuur is opgedroogd, breng je wat aceton na om dit na te reinigen.
 5. Gebruik het middel totdat de hele infectie weg is en er een hele gezonde nagel is teruggegroeid.

Veelgestelde vragen

Welke nagellak werkt het best tegen schimmelnagels?

De Daktarin nagellak is de beste nagellak tegen schimmel-en kalk infecties op en rondom de nagels. Dit heeft het merk te danken aan hun specialisatie in schimmel-infecties.

Hoe snel werkt de Daktarin nagellak?

Het kan van 2 weken tot 7,5 maand duren afhankelijk van de ernst van de situatie. Indien er op korte termijn geen verbetering te zien is, adviseren we een arts te raadplegen.

Hoe merk je de werking van Daktarin?

Je merkt dat de Daktarin nagellak werkt zodat de jeuk, schilfers en roodheid verminderen. Ookal blijven deze klachten zich voordoen, is het van belang het product te blijven gebruiken. Voor een schimmelinfectie op de huid is het voldoende om 2 tot 4 weken gebruik aan te houden. Tussen de tenen is het lastiger om de schimmel weg te krijgen. Maak daarbij gebruik van 6 weken.

Werkt Daktarin goed tegen kalknagels?

Het merk Daktarin staat bekend om zijn specialisme in schimmelinfectie behandelen. Het is dus een goed preventief product tegen kalknagels.

Hoe vaak gebruik je Daktarin?

We adviseren een dosering van de Daktarin nagellak voor 1 tot 2 keer per dag zowel op als rondom de nagel. Dit proces herhaal je toch de schimmel van de nagel afbreekt.

We hopen dat deze reviews jou een duidelijk beeld hebben gegeven van de Daktarin nagellak tegen kalknagels. Als kalknagel experts begrijpen we als geen ander hoe vervelend het is om hier last van te hebben en helpen we graag. Veel succes en bij twijfel bieden we nog altijd andere mogelijkheden om kalknagels te verwijderen!