Pact therapie ervaringen

Pact therapie ervaringen
Thijs van Dijk
9 augustus 2022

Schimmelnagels zijn een veel voorkomend probleem. Voor het oplossen van dit probleem zijn er al vele oplossingen gevonden. Zo zijn er genoeg middelen tegen kalknagel te vinden bij de drogisterij. Een andere optie is een behandeling nemen bij een specialist. Bijvoorbeeld door middel van een PACT behandeling, dit  is een geheel nieuwe methode om van kalknagels af te komen. Wij vertellen jou in deze blog over PACT therapie behandeling ervaringen van behandelde personen.

Waar staat PACT voor?

De term PACT staat voor: Photodynamisch Antimicrobiële Therapie. Deze term klinkt nogal ingewikkeld, daarom zullen we het begrip verder toelichten. Photodynamisch, wilt zeggen dat er gebruik wordt gemaakt van zichtbaar licht (een PACT lamp) en een andere stof. Deze twee reageren op elkaar waardoor er een actieve zuurstof vrijkomt. De actieve zuurstof maakt de celwand van de schimmel kapot, waardoor de schimmels zullen afsterven. Antimicrobiële laat weten dat de behandeling goed werkt tegen schimmels en bacteriën.

Waarvoor werkt PACT therapie?

PACT schimmelnagel therapie is een nieuwe methode voor het behandelen van kalknagels. Deze behandeling is bijna 100% zeker effectief. De behandelmethode komt oorspronkelijk uit Duitsland en werd gebruikt door tandartsen. Een PACT behandeling zorgt ervoor dat de schimmels op een effectieve manier worden verholpen, zonder enige bijwerkingen. Jouw nagels zullen binnen enkele maanden weer volledig hersteld zijn.

Bestel hier het beste product tegen kalknagels!

Hoe werkt PACT therapie?

De PACT schimmelnagel therapie bestaat uit drie gedeelten, namelijk: het voortraject, de behandeling zelf en het na-traject. In het voortraject zal een specialist een kijkje nemen naar jouw nagels. Vervolgens zal hij/zij vaststellen of het daadwerkelijk om een kalknagel gaat. Een verkleurde/dikkere nagel wilt niet altijd duiden op een kalknagel. Het kan ook zijn dat je last hebt van hoornnagel of psoriasisnagel. Daarom is het nodig dat een specialist naar jouw nagels kijkt tijdens een intake gesprek. Vervolgens krijg je tijdens dit gesprek alle nodige informatie over PACT therapie, zoals over de PACT therapie kosten. Wanneer je overtuigd bent van deze therapie, dan kun je een aantal behandelingen inplannen.

Hoe zien de PACT therapie behandelingen er uit?

Voordat er aan de slag wordt gegaan met de behandeling, wordt de kalknagel eerst een klein beetje gefreesd en ruw gemaakt. Vervolgens wordt er een gel op de nagel aangebracht. Deze blauwe gel bevat een lichtgevoelige kleurstof. De kleurstof trekt tijdens de behandeling in de kalknagel. Wanneer de gel is ingetrokken, wordt er gebruik gemaakt van een speciale PACT-lamp. Het licht zorgt voor een reactie met de blauwe kleurstof. Er ontstaat een radicale zuurstof, die de celwand van de schimmel beschadigd. Doordat de celwand wordt beschadigd zal de schimmel afsterven. De eerste drie behandelingen zullen plaats vinden binnen 10 dagen. Mocht je nog een extra behandeling nodig hebben, dan zal dit na 4 weken gebeuren.

PACT behandeling

Hoeveel kost een PACT therapie?

Over het algemeen zullen de PACT therapie prijzen verschillen per regio, bedrijf en hoeveel nagels er geïnfecteerd zijn. Zo is het mogelijk dat je eerst een intake moet gaan doen. Bij een aantal bedrijven zal dit gratis zijn, maar het is ook mogelijk dat hier eenmalige kosten voor worden gerekend. Over het algemeen zullen de prijzen van één nagel verschillen tussen de € 25 en € 40. In het geval dat er meerdere nagels besmet zijn is het mogelijk dat er korting over de gehele prijs komt. Natuurlijk wil je de schade zo klein mogelijk houden, maar het is altijd mogelijk dat er een schimmelnagel ontstaat.

De PACT therapie nabehandeling

Wanneer de schimmel is gedood door de PACT therapie, kan het na-traject beginnen. Het is immers van belang dat de kalknagel niet meer terugkeert. Ook wil je natuurlijk dat de nagel zo snel mogelijk uitgroeit. Om te voorkomen dat de schimmels terugkeren, dien je de plekken waar je schimmels op kunt lopen te vermijden. Ook kun je zelf maatregelen nemen om te voorkomen dat de infectie terugkeert. Denk hierbij aan zaken, zoals: het wassen van je voeten, het goed afdrogen van je voeten en het dagelijks dragen van schone sokken. De schoenen die je gedragen hebt tijdens de infectie dienen gereinigd te worden. Ook is het aan te bevelen om een antischimmelproduct te dragen na de behandeling. Zo voorkom je dat de schimmels mogelijk terugkeren.

Om te zorgen dat de nagel snel uitgroeit, kun je het beste een nagelcrème gebruiken. Deze crème is verkrijgbaar bij een drogisterij of bij de apotheek.

PACT therapie ervaringen van klanten

Er wordt beweerd dat de PACT behandeling bijna 100% effectief is, maar is dit ook zo? Wij keken naar PACT schimmelnagel therapie reviews van mensen die gebruik hebben gemaakt van een dergelijke behandeling. De PACT therapie kost relatief veel geld. Door middel van PACT therapie ervaringen weet jij of jij ook een behandeling zou moeten nemen voor jouw kalknagels. Zo hebben wij enkele ervaringen uitgelicht, maar het is mogelijk om meer ervaringen te zien bij kalknagelspecialist.

Esther
“Super effectieve behandeling! Pact therapie had wel goed resultaat, in tegenstelling tot vele laserbehandelingen die ik in het verleden heb gehad werkt dit echt perfect!”

André
“Wie last heeft van kalknagels en gaat zoeken op internet naar hèt probate middel, is wel even bezig. Er wordt heel veel zin en onzin verkocht en besproken. Ook ik heb aardig wat geprobeerd en uiteindelijk niets met echt succes. De Pact behandeling is denk ik uniek, omdat ze niet alleen heel effectief is, maar ook volkomen pijnloos. Groot verschil dus met de laser behandelingen. Kortom, als je last hebt van kalknagels, dan heb je nu het goede adres gevonden.!”

Sabrina
“Liep jaren met een kalknagel na een trauma, van alles geprobeerd, maar niks hielp. Nu, na 6 maanden eindelijk ervan af dankzij de Pact behandeling.”

Je kunt volgens deze PACT therapie ervaringen dus stellen dat deze behandeling niet 100% effectief is. De behandeling werkt in sommige gevallen wel goed en in sommige gevallen ook weer niet. Het hangt dus echt af van de situatie per persoon. Daarnaast is het aantal PACT behandelingen verschillend per persoon. Bij een beginnende kalknagel ben je zo klaar met behandelen.

Het beste alternatief voor PACT behandelingen

Een PACT behandeling kost natuurlijk redelijk veel geld. Zo zal een PACT behandeling minimaal 4 keer worden uitgevoerd. Het is begrijpelijk dat er mensen zijn die dat niet willen uitgeven, maar toch van de schimmelnagel af willen. Zo is het mogelijk om alternatieven te kopen in plaats van een PACT behandeling. Zo kan je kiezen om een pakket van Nailsonic™ te kopen. Dit is een goedkopere alternatief die je kan helpen om van je schimmelnagel af te komen.

Nailsonic™