Is een schimmelnagel besmettelijk?

Een schimmelnagel komt vaker voor dan je in eerste instantie misschien zal denken. Belangrijk is dat wanneer je een schimmelnagel hebt je dit zo snel mogelijk gaat behandelen. Schimmelnagels zijn niet slecht voor de gezondheid maar kunnen wel heel vervelend zijn. Een van de redenen waarom je een schimmelnagel snel moet behandelen is omdat ze heel erg besmettelijk zijn. Het is daarom belangrijk om producten te gebruiken die snel en effectief werken. De producten van ProtectAir zijn aangetoond dat ze werken en je van een schimmelnagel af helpen.

Hoe besmettelijk zijn schimmelnagels?

Schimmelnagels zijn dus erg besmettelijk. Dit komt omdat schimmelnagels een schimmel is op de nagels. In essentie dus een schimmelinfectie. Hierdoor zijn de schimmelnagels heel erg besmettelijk. Belangrijk is het daarom om niet te lang met schimmelnagels rond te lopen maar dit zo snel mogelijk aan te pakken. Een schimmelinfectie aan de nagels verspreid zich snel naar andere nagels. Omdat de nagels van de voet dicht op elkaar zit is de kans op verspreiding sneller aan de voeten dan aan de handen. Als je de schimmelnagel dus niet op tijd behandeld dan kan de schimmelinfectie overspringen naar andere nagels.

Hoe ontstaat de schimmel nagel?

De schimmelnagel ontstaat door een infectie op de teennagel. De schimmelinfectie, die zeer besmettelijk is, geneest niet uit zichzelf. Doordat de schimmelnagel erg besmettelijk is , is het erg lastig om de schimmelnagel te behandelen. De schimmels van de infectie verspreiden zich over de tenen en kunnen zich ook in de schoen verspreiden. Wanneer je met gezonde teennagels in een schoen stapt waar de schimmelinfectie nog in zit dan kun je het weer krijgen. De kans op een herbesmetting is hierdoor heel erg groot.

Hoe kom je van een schimmelnagel af?

Per persoon zijn er uiteenlopende klachten van schimmelnagels. Belangrijk blijft wel om te weten dat schimmelnagels nooit vanzelf over gaan. Je moet echt zelf actie ondernemen om van de schimmelinfectie af te komen. Wanneer je te lang wacht dan is een operatieve ingreep nog het laatste redmiddel. In de meeste gevallen ik je de schimmelinfectie gelukkig zelf behandelen. De meest efficiƫnte en effectieve manier zijn de producten van ProtectAir. ProtectAir verkort de behandeltijd van de schimmelinfectie en voorkomt kans op herinfectie. Verder bevorderd ProtectAir de herstel van de teennagels. 86 procent van de gebruikers ziet binnen 1 week al resultaat. Nagelherstel wordt vaak ervaren binnen 4 weken! Niet voor niets is ProtectAir daarom de best verkochte behandeling in Nederland, en dat al 2 jaar op rij.

rennen